DIT is uw kans om 1 van de nog 10 beschikbare appartementen te kopen in de 1e fase van dit UNIEKE project:

40% korting op de originele prijzen van bouwjaar 2009. Deze appartementen zijn nog nooit bewoond geweest en liggen op een top locatie. Dichtbij 1 van Estepona´s leukste golfbanen, op maar 5 minuten van zee en 8 minuten van Estepona oude stad, boulevard en gezellige haven!

Naast prachtige tuinen en zwembaden, ook nog eens een schitterende CRYSTAL CLEAR LAGOON voor de deur….. De Lagoon is recent officieel geopend en alleen toegankelijk voor eigenaren en huurders:

Wit strand, beachbar, helderblauw water om in te zwemmen en (non gemotoriseerde) watersporten.

Estepona Living heeft hier het afgelopen jaar diverse appartementen verkocht (waaronder zelf :). En wil bij deze iedereen de kans geven nu nog te profiteren van deze unieke prijzen (vanaf 199.000 Euro)!

Binnenkort komt de volgende fase op de markt, echter met aanzienlijk hogere start prijzen. Dit is een unieke investeringskans en is ook zeer geschikt voor verhuur. Vanzelfsprekend kunnen wij u bij alles begeleiden. De meeste appartementen hebben prachtig zee en/of berg uitzicht en bieden veel privacy. Top prijs-kwaliteit- afwerking met een zeer degelijke en solide ontwikkelaar waar wij al jaren nauw- en graag- mee samenwerken.

Op onze website meer informatie en fotos op de volgende link : https://esteponaliving.com/nl/property/id/718295

kunt ons vrijblijvend mailen of bellen voor details, beschikbare appartementen en prijzen. We sturen u die graag alvast per email: info@esteponaliving.com .

Tel SP: 0034 637473358- 0034 666788572

Tel NL: 0621608855.

unieke crystal clear lagoon nieuwbouw appartementen en penthouses Estepona

unieke crystal clear lagoon nieuwbouw appartementen en penthouses Estepona

Unieke Chrystal Clear Lagoon, moderne nieuwbouw appartementen en penthouses Estepona Living

Related Articles